My first Tuna

RWFF game announcements and discussion (off-topic posts will be deleted)

Moderators: Scottish Warrior, Yellowstone7, richwest, Pitti

Re: My first Tuna

Postby Yellowstone7 » Sat Feb 14, 2009 11:54 pm

Hi Geraldro:

In my quest to get the S7 in Saint Tropez to work. This is what I did. I uninstalled the existing Saint Tropez outing, deleting all the related folders. Ran a good registry cleaner to get rid of all the remanant files. Then download a fresh copy of the zip file from rapidshare ( I used 9giga before) and unzipped and installed a new Saint Tropez outing. Hoping this would solve the problem. Maybe a corrupted file in the download? Sorry to tell you that this didn't work and S7 would crash as before. One additional problem I have is when running the Saint Tropez outing the radio buttons for selecting flies, leaders, etc seem corrupt and showed a blank button until they are clicked on. Hmmmmm.... mysterious problem. :? :? :?

On the other hand, Barnes is not having any problems at all and has caught an all time big fish. Congrats! Barnes :D :D Very well done!

Regards,

Stanley
Stanley (Yellowstone7)

Image
User avatar
Yellowstone7
 
Posts: 3083
Joined: Fri Sep 26, 2008 12:07 am
Location: Hong Kong (formerly Idaho & Montana)

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 6:43 am

Hi Richard and Stanley,

New folder, new zip, new uploadImage

tested on xp sp3 and vistaImage

tell me if it worksImage

http://www.fileden.com/files/2007/6/16/ ... Tropez.zip

Regards Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby richwest » Sun Feb 15, 2009 11:56 am

Gerald,

Downloaded, unzipped and tested it, but it's a NO GO for S7 again. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
I give up and keep avoiding S7 the rest of the outing is excelent so don't bother!

Regards Richard
Image
User avatar
richwest
 
Posts: 803
Joined: Mon Nov 05, 2007 7:06 pm
Location: Woudrichem, The Netherlands

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 12:05 pm

Image Image Image Image

Image Image

Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby Yellowstone7 » Sun Feb 15, 2009 1:56 pm

Hi Geraldro and Richard:

Same here. I tried the new download, Can't get the S7 to work. :? :? I agree with Richard that the rest of the program is excellent.. :D Just a thought, is there a way to just disable, or delete the S7 from the program so the outing does not shut down? I tried to delete the S7 folder from the program but then the program would not work.

Regards,

Stanley
Stanley (Yellowstone7)

Image
User avatar
Yellowstone7
 
Posts: 3083
Joined: Fri Sep 26, 2008 12:07 am
Location: Hong Kong (formerly Idaho & Montana)

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 2:02 pm

hi stanley,


In the after-noon, I am going to delete the site 7, and I shall put the link this evening

Regards Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 2:55 pm

my new link:

http://rapidshare.de/files/45312503/Ger ... z.zip.html

s7 delete

20 sites

Regards Gérald

Tell me if it works :?:
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby richwest » Sun Feb 15, 2009 3:17 pm

Crash on S6 now

Regards Richard
Image
User avatar
richwest
 
Posts: 803
Joined: Mon Nov 05, 2007 7:06 pm
Location: Woudrichem, The Netherlands

Re: My first Tuna

Postby Yellowstone7 » Sun Feb 15, 2009 3:58 pm

Hi Geraldro:

Scrolling down the scenes, going to the right arrow, it crashes on the S6 as Richard has found out....No picture, then crash! Going backwards....left arrow, it would show S14 (the enclosed scene) briefly, and then crash. I noticed in your new arrangement the "old" scene 2 has been moved to the end of the scenes. Was that intentional? :) Hope this helps in resolving the problem. Thank you for your persistent and valiant effort to get this right. :D :D :D It is a beautiful outing and very enjoyable to fish.

Regards,

Stanley





Image
Stanley (Yellowstone7)

Image
User avatar
Yellowstone7
 
Posts: 3083
Joined: Fri Sep 26, 2008 12:07 am
Location: Hong Kong (formerly Idaho & Montana)

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 6:08 pm

I think that I foundImage

http://rapidshare.de/files/45318544/Ger ... z.zip.html

tell me if......

Regards Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby richwest » Sun Feb 15, 2009 6:24 pm

Gerald,

When shifting to the right, it gives black screen at S14 and crashes, when shifting left, it gives the first screen of S14, showing loading and after 2 secs it crashes.

Regards Richard
Image
User avatar
richwest
 
Posts: 803
Joined: Mon Nov 05, 2007 7:06 pm
Location: Woudrichem, The Netherlands

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Sun Feb 15, 2009 6:53 pm

Richard,

I do not know any more what to make, I do not understand any more, 2 screen shot on the site 14, there is 5 minutes with the same file.

Image

Image

Regards Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby Yellowstone7 » Sun Feb 15, 2009 10:29 pm

Hi Geraldro:

I got the same results as Richard. :) Crashing at S14. Ahhh.... stop for a while, I should buy you a drink or two and think about it another day. :D :D :D

Regards,

Stanley
Stanley (Yellowstone7)

Image
User avatar
Yellowstone7
 
Posts: 3083
Joined: Fri Sep 26, 2008 12:07 am
Location: Hong Kong (formerly Idaho & Montana)

Re: My first Tuna

Postby geraldro » Mon Feb 16, 2009 6:33 am

Some glasses later.....Image

I had forgotten somethingImage

http://rapidshare.com/files/198652186/G ... 1.zip.html

tell me...

Regards Gérald
User avatar
geraldro
 
Posts: 845
Joined: Thu Nov 15, 2007 2:50 pm
Location: France (Clermont-Ferrand 63000)

Re: My first Tuna

Postby Yellowstone7 » Mon Feb 16, 2009 2:13 pm

Hi Geraldro:

No drinks all around yet, hehe! I tried the new zip file and it still crashes at S14.... scrolling right from 0-14 the picture would not load and then crash. Going backwards S14 would load for about 3 seconds and then shuts down. :) This is getting to be a real challenge! I had similar problems with some other outings that I downloaded and it turned out to be some bad or missing sound or fish files. Updating the fish and sound files solved the problem. Just a thought. :D

Regards,

Stanley Hui
Stanley (Yellowstone7)

Image
User avatar
Yellowstone7
 
Posts: 3083
Joined: Fri Sep 26, 2008 12:07 am
Location: Hong Kong (formerly Idaho & Montana)

PreviousNext

Return to Real World Fly Fishing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest